Митничари задържаха 175 365  броя заготовки за кутии цигари и 112 броя

...
Митничари задържаха 175 365  броя заготовки за кутии цигари и 112 броя
Коментари Харесай

Откриха заготовки за цигари, укрити в камион с бебешки мокри кърпички

Митничари задържаха 175 365  броя заготовки за кутии цигари и 112 броя филтърна хартия при инспекция на товарен автомобил в региона на Дунав мост при Видин. Това оповестиха от " Агенция Митници ".

Случаят е от 15 октомври в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " 2, когато митническите чиновници стопират за инспекция излизащ от страната товарен автомобил, ръководен от български жител.
 Агенция " Митници "
Според показаната от лидера товарителница, той е превозвал 33 палета с мокри кърпички от България за Нидерландия. Установено е, че единствено външните редове палети в товара съдържат кашони с пакети мокри кърпички. В 10 от вътрешните палети са открити кашони с идентични надписи за мокри кърпички, само че съдържащи заготовки за кутии цигари и бобини с филтърна хартия за произвеждане на цигари.
 Агенция " Митници "
Установени са общо 175 365  броя заготовки за кутии цигари и 112 бобини коркофан (филтърна хартия), всички с надписи на международна комерсиална марка.

Те са арестувани заради подозрения, че нарушават права на интелектуалната благосъстоятелност. Работата по случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР